Херсонські аудитори в січні-березні 2018 року забезпечили відшкодування втрат на понад 34 млн грн

Протягом першого кварталу 2018 року фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 34,5 млн грн.

За результатами ревізій, перевірок та державних фінансових аудитів керівники місцевих органів влади, підприємств і установ прийняли 34 управлінські рішення.

За матеріалами контрольних заходів розпочато шість досудових розслідувань.

Протягом зазначеного періоду аудитори ініціювали перед органами прокуратури та об’єктом контролю пред’явлення до суду трьох позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів.

До підприємств та установ, де виявлено порушення, застосовано три заходи впливу (зупинення операцій із бюджетними коштами).

За порушення фінансової дисципліни 38 посадових осіб об’єктів контролю притягнуто до адміністративної відповідальності, двох – до матеріальної, ще двох – до дисциплінарної.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.