Аудитори відстежують корупційні прояви у бюджетній сфері

Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в області системно вдосконалюють службову підготовку в антикорупційному полі. Приміром, працівники Управління брали участь у короткотермінових одноденних семінарах (28 вересня, 26 жовтня, 23 листопада 2017 року).

Зокрема, фахівці розглянули актуальні теми: «Законодавчі засади запобігання корупції в Україні», «Подолання системної корупції в публічних закупівлях», «Розвиток державно-управлінських механізмів протидії  виникненню корупції в системі органів з питань геодезії, картографії та кадастру в Україні», «Механізми державної підтримки та планування розвитку громад як інструменти запобігання корупції» та інші.

Варто відзначити, що Національне агентство з питань запобігання корупції, за підтримки Програми розвитку ООН, проводить інформаційну кампанію заради роз'яснення антикорупційного законодавства. Нещодавно державні аудитори відвідали семінар-тренінг на тему: «Конфлікт інтересів: треба знати!».

Такий цикл тематичних занять пройдений аудиторами на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Крім того, в Управлінні тривають регулярні антикорупційні навчання і  у галузевих відділах, і в колективному форматі.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.