У 2021 році скарбниця Тягинської громади отримала більш як 28,7 мільйона гривень податків і зборів

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом минулого року скарбниця Тягинської сільської територіальної громади отримала для свого розвитку та забезпечення соціальних потреб мешканців більш як 28,7 млн гривень податків і зборів. Це на 3,7 млн гривень перевищує показники 2020 року.

Основною складовою Тягинського бюджету у 2021 році став податок на доходи фізичних осіб. Його було сплачено близько 13,5 млн гривень.

Крім того, важливими джерелами наповнення місцевого бюджету є надходження від плати за землю ‒ 6,7 млн гривень, та сплати єдиного податку ‒ понад 6,5 млн гривень.

Податківці зазначають, що системне наповнення дохідної частини бюджету базується, перш за все, на сумлінному ставленні до сплати податкових зобов'язань свідомих платників. А сплачені до бюджетів місцевих громад податки сприяють розвитку інфраструктури, забезпечують достойне фінансування соціальної сфери, покращення рівня життя громади.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.