Скадовських бізнесменів намагаються ошукати

За інформацією, наданою представниками Скадовської територіальної громади, невідома особа телефонує місцевим бізнесменам, користуючись номером 095-544-86-101, та пропонує допомогу у вирішенні проблемних питань при проведенні перевірок Державною податковою службою.

Для гарантування того, щоб підприємство не потрапило до переліку тих, що будуть перевірятися, або для «вирішення питань» необхідно перерахувати суму у розмірі від 10 до 15 тисяч гривень на банківську картку 5168 7450 1699 4383, отримувач Бутенко Наталія.

Податкова служба області закликає платників податків бути уважними та ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв.

При отриманні подібних пропозицій просимо звертатись із заявами до підрозділів Національної поліції.

Про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном (0552) 42-76-99 або надсилайте на електронні поштові скриньки: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

 

 

 

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.