ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ:

ШАНОВНІ  ПІДПРИЄМЦІ та ПРАЦЮЮЧІ!

ПОДБАЙТЕ ПРО ПЕНСІЮ ЗМОЛОДУ!

Легальна робота - це належно оформлені трудові відносини або зареєстрований в службі зайнятості відповідно до законодавства трудовий договір з підприємцем. Це одержання відповідної пенсії по старості, по інвалідності та в інших випадках, передбачених чинним законодавством.

Важливо! Мінімальний страховий внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на 2018 рік розраховується виходячи з розміру мінімальної заробітної плати, встановленої Законом України “Про Державний бюджет України на 2018 рік”, і становить:

 з 1 січня    2018 року       –   819 грн. 06 коп.

 Виплата зарплати у “конверті” – це не тільки порушення роботодавцем чинного законодавства щодо обов’язкової сплати внесків, а і сам працівник свідомо позбавляє себе права на соціальний захист та пенсійне забепечення, гарантовані державою.

 Офіційно неоформлений працівник ризикує залишитися без права на отримання соціальних пільг та виплат, гарантованих державою, особливо при нарахуванні пенсії та здійсненні перерахунків пенсій у подальшому.

 Детальну інформацію Ви можете отримати через сучасний сервіс надання послуг в електронному вигляді - Веб-портал Пенсійного фонду України.

 Шановні громадяни,

задумайтесь над своїм майбутнім,

заздалегідь подбайте про Вашу пенсію!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.