Шановна Веселівська громадо!

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Шановна Веселівська громадо!
Час летить швидко. І в цьому безупинному плині міняється все довкола, змінюються люди, оновлюється світ, закарбовуючи в календарі життя пам’ятні дати. 12 жовтня ви будете святкувати 100 років від першої історичної згадки про Веселе. Ваше рідне село відзначає свій славетний ювілей! День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися у вашому мальовничому селі з неповторним українським колоритом і традиціями. Славна історія вашого села є часткою історії нашого району, області, держави. А історію творять люди. І головна заслуга в цьому ваших пращурів та ваша.
Дорогі весельчани! Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади. Від імені районної державної адміністрації та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем села, зі 100-річчям! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла. А вашому селу – процвітання, стабільності та розвитку. З Днем народження!

З повагою
Голова районної
державної адміністрації                              Олександр ГОМОН

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.