Перші кроки тісної співпраці з населенням Новорайської громади!

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.У серпні 2018 року в приміщенні Новорайської сільської ради об’єднаної територіальної громади спільно з Бериславською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості, було створено віддалене робоче місце для надання послуг населенню громади та куточок для самостійного ознайомлення з послугами служби зайнятості  для громадян, а саме: оголошення; графік прийому спеціалістами центру зайнятості; буклети; інформаційні матеріали для шукачів роботи, зайнятих осіб та роботодавців.

16 серпня був здійснений перший прийом громадян, основною метою якого стало визначення першочергових потреб відвідувачів та ознайомлення з послугами, які надає служба зайнятості.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Під час візиту директор Бериславської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Сергій Стародубець та Новорайський сільський голова об’єднаної територіальної громади Олександр Шокуров, з метою подолання безробіття, підписали угоду про спільну діяльність. Таким чином, об’єднавши зусилля спільно діяти у сфері сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на території об’єднаної територіальної громади.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.