Львівській школі 50 років

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Школа - це не тільки стіни, а дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті вдячних учнів, колег, і вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців. 

06 жовтня 2017 року Львівській загальгоосвітній школі І-ІІІ ст. виповнилося 50 років. Привітали   педагогічний колектив навчального закладу з 50-річчям   перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації  Наталя Стаднік, депутат обласної ради Віктор Деркач. Серед гостей також були  представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, вчителі, учні та їх батьки, ветерани праці, випускники, гості та жителі села.
Почесні гості виступили з вітальними словами та вручили подарунки – необхідні для роботи школи.

 

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Ірина Дробиш подякувала директору та педагогічному колективу школи за вагомий вклад в організацію роботи закладу, створення комфортних умов для навчання, високу професійну майстерність.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Грамотою голови Бериславської районної державної адміністрації нагороджено Ларису Дяків, вчителя англійської мови Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Подяку голови Бериславської районної державної адміністрації отримала Тетяна Пінаєва, вчитель математики та фізики Львівської загальноосвітньої школи     І-ІІІ ступенів.
В свою чергу Віктор Деркач привітав присутніх з ювілеєм закладу та подарував тенісний стіл для фізичного розвитку учнівського та педагогічного колективу.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.
Свято продовжилось концертною програмою.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.