Запрошуємо Вас взяти участь у публічній он-лайн презентації результатів Шостого щорічного опитування імпортерів та експортерів. Епізод перший: Спрощення процедур торгівлі в Україні 2021: реформа у митній сфері очима бізнесу, яку проводить Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД) 28 жовтня 2021 року. 

Національним агентством України з питань державної служби спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки та сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні розроблено онлайн-курс “Політична освіта публічних службовців в Україні”.

Національним агентством України з питань державної служби спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки та сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні розроблено онлайн-курс “Підвищення ефективності та якості менеджменту в сфері державного управління та місцевого самоврядування шляхом застосування моделі загальної схеми оцінювання (CommonAssessmentFramework, CAF)”.

13 СІЧНЯ 2021 року з 11.00 до 12.00 год. відбудеться “гаряча” телефонна лінія з питань пенсійного законодавства.

На запитання мешканців району за телефоном (05546) 7-57-02 відповідатиме начальник відділу обслуговування громадян №3 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України Херсонської області Ірина Литовченко.

17 грудня 2020 року об 11.00 год. відбудеться онлайн-захід «Як діяти далі, об'єднавши зусилля влади, громадськості та бізнесу, для сталого розвитку Херсонщини».

Захід проводиться у межах впровадження проєкту «Онлайн освіта для сталого розвитку», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини, наданої через Німецьке товариство міжнародного співробітництва.

09 ГРУДНЯ 2020 року з 11.00 до 12.00 год. відбудеться “гаряча” телефонна лінія з питань пенсійного законодавства.

На запитання мешканців району за телефоном (05546) 7-57-02  відповідатиме начальник відділу обслуговування громадян №3 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України Херсонської області Ірина Литовченко.

 

У Вікіпедії пройде Конкурс наукових фотографій
З 1 по 30 листопада в українській Вікіпедії проходитиме Конкурс наукових фотографій та зображень, приурочений до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку, який відзначають 10 листопада.

Організатор перевезень – Бериславська районна державна адміністрація

Об’єкти конкурсу – приміські автобусні маршрути загального користування в режимі маршрутного таксі по території Бериславськкого району

Сторінка 1 із 2

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.