Відбулася нарада з керівниками закладів культури 

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.08 вересня 2017 року на базі Центральної районної бібліотеки відбулася нарада для керівників закладів культури клубного типу, у якій взяла участь перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, працівники закладів культури клубного типу району, районного Будинку культури та дитячої музичної школи. У своєму виступі Ірина Дробиш наголосила на необхідності тісної співпраці із місцевими головами та депутським корпусом щодо фінансування клубних закладів району та звернула увагу присутніх на необхідності проведення змістовного дозвілля для усіх верств населення, від дітей та молоді до людей поважного віку.


Керівник відділу культури Людмила Полегенко проаналізувала проведення заходів з відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України, наголосила на основних напрямках роботи у IV кварталі.
На нараді були висвітлені питання щодо організації та проведення вокального фестивалю “Голос діти ” та фестивалю хореографічного мистецтва “Магія танцю” в районі.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.