Відбулася серпнева педагогічна конференція освітян

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.
Так, 29 серпня 2017 року в приміщенні Бериславської районної державної адміністрації відбулась серпнева конференція педагогічних працівників, на якій педагоги району підвели підсумки розвитку освіти району в 2016/2017 навчальному році та визначилися з основними завданнями на 2017/2018 навчальний рік.


У роботі конференції взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Гомон, перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, заступник голови районної ради Ірина Джеманова, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталя Стаднік, місцеві голови, депутати усіх рівнів, педагогічні працівники району.


Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.З вітальним словом до педагогів звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Гомон, який зазначив, що вчитель - це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Ви, педагоги, формуєте майбутнє, від вас залежить патріотичність нашого покоління. І напередодні навчального року я закликаю вас стати творцями нашого майбутнього, стати співавторами нашої освітянської реформи і тоді вона буде такою, як треба. Через шлях пошуку, помилок, але це буде спільна праця. Саме це зобов’язує вас бути найбільш прогресивними, ніж решта суспільства. Олександр Гомон нагородив грамотами за високий рівень професіоналізму, значний внесок у навчання та виховання підростаючого покоління слідуючих педагогічних працівників:Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.
- Гудим Ларису Степанівну (вчителя зарубіжної літератури Степнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів);
- Райляну Василя Аріоновича (вчителя музики та образотворчого мистецтва Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів);
- Вербицького Олега Миколайовича (вчителя трудового навчання Веселівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів);
- Логвиненко Олену Миколаївну (завідувача Новокаїрського дошкільного навчального закладу (ясла-садка)
Під час пленарної частини начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталя Стаднік виступила з розширеною доповіддю, в якій проаналізувала результати діяльності відділу освіти та навчальних закладів району щодо надання якісних освітніх послуг, зосередила увагу присутніх на аналізі виконання заходів, спрямованих на реалізацію діючих нормативних документів освітньої галузі, та привітала педагогів з початком нового навчального року.
Продовжилася конференція обговоренням низки важливих галузевих питань, за результатами якої одноголосно була прийнята резолюція конференції педагогічних працівників Бериславського району.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.