Відшкодування втрат на понад 13 млн грн забезпечили за 7 місяців 2017 року херсонські аудитори

Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області протягом січня – липня 2017 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 13,4 млн грн. Із цих коштів до бюджетів, бюджетних установ, організацій і підприємств державної та комунальної форм власності надійшло 1 млн грн. Відшкодовано і поновлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 12,4 млн грн.

За результатами позапланових перевірок та аналізу процедур закупівель (без виходу на об’єкт контролю) через виявлені порушення за рекомендаціями аудиторів відмінено торги та розірвано вже укладені договори на суму 57,4 млн грн.

До порушників бюджетної дисципліни застосовано 23 заходи впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.

За результатами ревізій і державних фінансових аудитів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 65 управлінських рішень.

Правоохоронним органам передано матеріали 33 контрольних заходів. За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 13 досудових розслідувань.

За недотримання законодавства 73 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 7 осіб – до матеріальної. 19 осіб звільнено з посад.

До Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені господарські операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 9,1 млн грн.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.