ПАТРОНАТ – багатьом до снаги

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Бериславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) веде активну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення району з метою пошуку кандидатів у патронатні вихователі.

Сьогодні спеціалістами Центру проведено зустріч із працівниками відділу культури райдержадміністрації, бібліотекарями та працівниками районного, селищного, сільських Будинків культури та сільських клубів.

Центр запрошує до співпраці усіх небайдужих до долі дітей, усіх, хто готовий приділити увагу чужому горю та допомогти слабшому.

Усі учасники заходу отримали інформаційні буклети «Патронатна сім’я — новітня форма сімейного виховання в Україні» та контакти працівників Центру. Працівники культури можуть стати патронатними вихователями або розповсюдити отриману інформацію серед населення своїх селищ та сіл.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Робота з пошуку кандидатів у патронатні вихователі у Бериславському районі триває. Під час якої фахівцями Центру присутнім надана інформація про нову форму сімейного виховання – патронат, направлений на забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом із батьками.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.