З робочим візитом Олександр Гомон відвідав місцеві ради

IMG_9428.jpg — 234.93 kB11 липня 2017 року голова райдержадміністрації Олександр Гомон, разом із першим заступником Іриною Дробиш відвідали Максимо-Горьківську сільську раду,  де поспілкувалися з сільським головою Віктором Гуріним та колективом сільської ради. Під час зустрічі була обговорена низка проблемних питань із забечення   життєдіяльності об’єктів, розташованих на території сільської ради. Зокрема, з питань забезпечення заробітною платою технічного персоналу навчально-виховного комплексу “Максимогорьківська загальноосвітня школа І ступеня - дошкільний навчальний заклад”.

Олександр Гомон запевнив, що обслуговуючий персонал даного закладу не залишиться без заробітної плати – структурні підрозділи райдержадміністрації вже надали пропозиції щодо вирішення цього проблемного питання.IMG_9427.jpg — 242.30 kB

Далі керівники району оглянули навчально-виховний комплекс “Максимогорьківська загальноосвітня школа І ступеня - дошкільний навчальний заклад”, де тривають ремонтні роботи по підготовці до роботи у новому навчальному році, за кошти сільської ради.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

 

 Завітали до фельдшерського пункту, у якому розпочато  косметичний ремонт  та заміна вікон та дверей.

Будинок культури тимчасово закрито, потребує ремонту. Сільський голова зазначив, що питання ремонту сільського Будинку культури буде розглянуто депутатами сільської ради на черговій сесії.

  Також з робочим візитом відвідали Степнянську сільську раду, де разом із сільським головою Петром Кречиком обговорили ряд питань, стосовно використання землі на території Степнянської сільської ради. Далі керівники району не лише оглянули  об’єкти інфраструктури села, поспілкувалися з працівниками. В результаті робочої поїздки визначилися з основними проблемами села, які потребують негайного вирішення: опалення спортивної зали та ремонт даху у школі, встановити двері та вікна у дошкільному навчальному закладі, оновлення меблів фельдшерського пункту.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Олександр Гомон,  голова районної державної адміністрації та перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш здійснили робочу поїздку до Урожайненської сільської ради, з метою ознайомлення з життям громади, здобутками та проблемами  соціально-економічного та культурного розвитку населеного пункту. З Урожайненським сільським головою Оленою Коломоєць обговорили  проблеми, що турбують сільську громаду. Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

  Ознайомилися з матеріально-технічною базою закладів соціальної сфери села, поспілкувалися з працівниками та мешканцями села.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.