Здійснено виїзний прийом громадян за місцем проживання до Томаринської, Шляхівської та Новобериславських сільських

Здійснено виїзний прийом громадян за місцем проживання “мобільним соціальним офісом” до Томаринської, Шляхівської та Новобериславських сільських рад у складі представників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Фахівці управління соціального захисту населення райдержадміністрації надавали громадянам інформацію, яка їх цікавила та приймали документи для оформлення різних видів державних допомог.

Спеціалістами Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідано 5 сімей, де виховується 15 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, 6 родин, де під опікою перебуває 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 3, де було вчинено насилля до повнолітніх осіб. У кожній родині було здійснено обстеження умов проживання, проведено оцінку потреб кожної дитини та повнолітньої особи, надано соціальні послуги за результатами проведеної оцінки потреб у таких послугах.

Працівником комунального закладу Бериславської районної ради “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” проведено перевірку щодо цільового використання засобів реабілітації та надано консультації з питань отримання соціальних послуг у відділенні денного перебування. 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.