Орієнтація на службу в Збройних Силах України

2 червня 2017 року Бериславським районним  центром зайнятості, спільно з військовим комісаріатом, організовано та проведено семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На заході був присутній представник районного військового комісаріату заступник територіальної оборони старший лейтенант Сергій Охріменко та запрошені 12 осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

Представник військового комісаріата  запрошував на військову службу за контрактом до Збройних Сил України та розповів, що невід'ємною складовою у військовій службі за контрактом є фактор особистого професійного росту. Для створення привабливих умов проходження військової служби за контрактом у військових частинах визначено чіткий порядок дня, проведено перерозподіл функціональних обов’язків між офіцерами та сержантським і старшинським складом.

Також звернув увагу на те, що особи, які  проходять  військову службу за контрактом –  мають можливість безкоштовно навчатися  у вищих військових навчальних закладах для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”.

 Крім того, додатково, один раз на рік виплачується матеріальна допомога у розмірі грошового утримання та допомога на оздоровлення під час відпустки у розмірі грошового утримання.

Основні переваги служби за контрактом: нормований робочий день, безкоштовне харчування, оплачувана відпустка 30 діб, безкоштовне навчання у вищих навчальних закладах, повне речове забезпечення, безкоштовне медичне забезпечення, 25 років вислуги і пенсія, соціальний пакет та пільги для родини, визначені Законодавством України.

Учасники заходу отримали  пам’ятки про особливості мобілізації та надані контакти та адреса для звернення громадян.

Зустріч пройшла в діловій та доброзичливій атмосфері.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.