На допомогу роботодавцям – кваліфіковані кадри!

Безпечні умови праці на підприємстві - це одна з найважливіших складових для успішної діяльності кожної компанії. Тому для кожного роботодавця необхідно проводити навчання перевірки знань з питань охорони праці  працівників на підприємствах. Високий фаховий рівень, знання сучасних технологій та нових знарядь праці – це те, що шукає сьогоднішній роботодавець.

 Курси цільового призначення – один із різновидів підвищення кваліфікації безробітних.  30 травня 2017 р. Бериславським районним центром зайнятості спільно з Херсонським центром професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості відкрито короткотермінові курси цільового призначення за напрямком “Сучасні  нормативно-правові вимоги до дотримання безпечних умов праці в процесі трудової діяльності”. У процесі навчання  слухачі ознайомляться з системою правових, соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних та лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на збереження життя, здоров’я і працездатності людини у процесі трудової діяльності.

Сподіваємось, що здобуті знання стануть у нагоді працівникам!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.