ПАТ “Князя Трубецького” зустрічає гостей

19 травня 2017 року, вперше у приміщенні ПАТ “Князя Трубецького”, відбулося відкриття ІV Таврійського туристичного конгресу, який триватиме з 19 по 21 травня.

Ініціаторами організації та проведення Таврійського туристичного конгресу стали ГС “Таврійський туристичний альянс”, ГО “Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад”, КП “Агенція регіонального розвитку” Новокаховської міської ради.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Гомон, заступник начальника управління туризму та курортів, начальник відділу рекреаційно-курортних територій Тетяна Таранова, радник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Ігор Йосипенко, депутат обласної ради Віктор Деркач, директор Національного парку "Нижньодніпровський" Олексій Чачібая, заступник Новокаховського міського голови Володимир Сироватка, провідні спеціалісти в галузі туризму з різних регіонів України, представники туристичного бізнесу, регіональних, всеукраїнських та міжнародних ЗМІ, керівники інвестиційних проектів, закладів відпочинку та оздоровлення Херсонщини, власники об’єктів сільського зеленого туризму, тощо.

Всього понад 100 осіб.

Протягом пленарного засідання були презентовані туристичні об’єкти Херсонщини, концепції та програми підтримки та розвитку туристичної галузі Таврійського об’єднання і Херсонщини, провідні маркетингові стратегії у просуванні власного туристичного продукту на вітчизняному та світовому ринках.

У своєму виступі Олександр Гомон зазначив: “Наш край має унікальні природні умови і потенціал для розвитку туристичної сфери. Бериславський район є найбагатшим у Херсонській області за кількістю пам'ятників археології, історії та архітектури - створює виняткові умови для розвитку науково-пізнавального туризму. Залишки давніх поселень, пізньоскіфських городищ, турецьких фортець Казикермен і Тягин, унікальні православні та лютеранські храми, поєднані з мальовничими скелястими берегами Каховського водосховища та зеленими плавнями, справляють на мандрівників незабутнє враження. Гордість району – “Виноробне господарство Князя Трубецького” в селі Веселе, в якому зараз проходить ІV Таврійський туристичний конгрес, єдине історичне шато в Україні, що сьогодні успішно продовжує виноробні традиції, закладені ще в 1896 році”.

Одразу після завершення пленарної частини було розпочато роботу чотирьох тематичних секцій: “Туристичний продукт природоохоронни територій Південної Таврії та його промоція на ринку для розвитку внутрішнього та вїзного туризму”, “Майстер клас Андрія Баша”, “Презентація Асоціації шеф-поварів півдня України” та  “Діалог професіоналів: “Винний туризм – практика сьогодення та перспективи розвитку”. Винні та гастрономічні тури як туристичний продукт”.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.