Нічого вищого нема, окрім святого ймення Мати!

18 травня у приміщенні дитячої музичної школи, у співпраці з відділом освіти, молоді та спорту і відділом культури в “Університеті золотого віку”, відбулося зворушливе свято “Нічого вищого нема, окрім святого ймення Мати!”.

Ведучі свята розповіли історію його виникнення, вшанували гарним словом матерів, жінок, які були і будуть охоронницями, добрими ангелами домашніх вогнищ.

 

З привітальними словами виступили депутат районної ради Інна Іванова та директор “Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг )”  Людмила Бібік.

Для присутніх  лунали поздоровлення у вигляді художніх номерів від учнів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1 та №3, ансамблю народної пісні районного Будинку культури “Джерело”, Народного хору ветеранів війни та праці імені Миколи Михайловича Ніколенка. а вихованці дитячої музичної школи дарували присутнім свої  мелодійні твори.

Не обійшлося й без вшанування всесвітнього дня вишиванки, який святкують саме 18 травня. Тому, майже усі присутні на святі були одягнені у вишиванки.

Захід був емоційно насичений. Хто посміхався в задумі про своїх неньок, а хто й зронив сльозу, розчулений від душевних виступів.

В кінці заходу кожній жінці подарували квіти ірису, які символізують мудрість, віру, надію та побажали усім  жінкам цвісти для оточуючих , як ці гарні , запашні квіти.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.