Матусю чотирьох діточок привітали з Днем матері.

Спеціалісти Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали багатодітну родину, що мешкає у місті Берислав.

Матусю чотирьох діточок, одне з яких немовля, привітали з Днем матері. Цей день був створений задля того, щоб віддати данину всім, хто не дозволяє загинути нашій популяції, хто народжує і ростить дітей, які представляють майбутнє нашої країни.

Народ вбачає у матері берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм діткам. В їхніх руках продовження роду та виховання достойних членів суспільства.

За сприяння Бериславської районної громадської організації “ПАТРІОТ” та Бериславської районної організації Товариства Червоного Хреста відвідувачі передали сім’ї памперси, дитяче харчування, одяг, іграшки та засоби гігієни.

Протягом тривалого часу ця багатодітна родина перебувала у кризовому становищі, але завдяки соціальному супроводу працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та особистим зусиллям і бажанню матері сім’я нарешті подолала труднощі та зробила перші кроки у нове життя.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.