Переваги користування Веб-порталом Пенсійного фонду України

Бериславське об'єднане управління Пенсійного фонду України Херсонської області нагадує про зручну можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на Ваші пенсійні права, зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного Фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали звернення в наше управління.

Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування через Інтернет є той факт, що веб - портал (http://portal.pfu.gov.ua) надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

У відкритому доступі (без реєстрації) на порталі надається багато корисної інформації з питань пенсійного страхування, бланки документів, інструкції щодо їх заповнення тощо.

Електронні послуги, які може отримати користувач на порталі після відповідної реєстрації:

-отримання інформації з персоніфікованого обліку ( для працюючих громадян);

-отримання пенсійної інформації (для пенсіонерів);

-формування запитів на попередню підготовку документів;

-можливість подачі скарги, отримання інформації про стан розрахунків платників з Пенсійним фондом України (для юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців).

Для реєстрації на Веб - порталі Вам необхідно особисто звернутися до Бериславського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Херсонської області за адресою: м.Берислав, вул.1 Травня, 111 каб.7

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.