Проведено заняття літературного факультету

29 березня 2017 року для студентів “Університету третього віку”  комунального закладу Бериславської районної ради “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” проведено заняття літературного факультету за темою  “Бабуся – життя, мама – щастя”. Цікаві та змістовні розповіді підготували самі студенти. Виступаючі охоче ділилися своїм життєвим досвідом, мудрістю, наводили приклади літературних героїнь, разом з усіма залюбки співали колискових пісень.

   Особливу атмосферу на заході було створено виступом директора Бериславського відділення компанії “Оріфлейм” Маргаритою Гришко, яка поділилася власним досвідом взаємовідносин між молодою сім’єю та бабусею і зауважила, що сучасна бабуся -  красива бабуся. Вона провела майстер-клас по догляду за обличчям жінки поважного віку у весняно-літній період, а розіграш лотереї надав можливість трьом переможцям отримати 50% знижку на спа-сеанс для бабусь.

   Не обійшлося і без домашнього завдання. Студентка Лідія Гребенькова розповіла про особливості вирощування красулі або грошового дерева і подарувала кожному з присутніх пагінець цієї рослини, який з часом стане квіткою і буде подарований восени на День людей похилого віку.

    На зустріч зі студентами університету було запрошено начальника відділу з питань призначення та перерахування пенсій Пенсійного фонду України в Бериславському районі Людмилу Ларікову, яка  надала роз’яснення щодо пенсійного законодавства та відповіла на питання присутніх.

   Захід пройшов у теплій,  невимушеній атмосфері – його учасники йшли додому сповнені яскравих вражень та емоцій.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.