Бериславські платники отримали понад 3 тисячі адміністративних послуг

У Бериславській ДПІ протягом 2020 року платники та громадяни безкоштовно отримали 3215 адміністративних послуг.

Найбільш популярна серед відвідувачів послуга – видача карток платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платникаподатків із Державного реєстру фізичних осіб-платників. Нею скористалися 1118 бериславців. Також видано 943 довідки про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, надано 205 витягів із реєстру платників єдиного податку, зареєстровано платниками єдиного податку 220 суб’єктів господарювання.

Окрім того, фахівці податкової інспекції зареєстрували 171 книгу обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 215 книг обліку розрахункових операцій, 114 розрахункових книжок та 86 реєстраторів розрахункових операцій.

Платники мають змогу звернутися до Бериславської ДПІ для отримання консультаційних, інформаційних, адміністративних послуг та подати податкову звітність.

Для отримання актуальної податкової інформації, доступу до ексклюзивних матеріалів, анонсів, роз’яснень та коментарів ДПС України в соціальних мережах існують офіційні сторінки ДПС у Facebook та Telegram-каналі (https://t.me/tax_gov_ua).

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній

Республіці Крим та м. Севастополі

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.