Рік математики у закладах освіти району розпочато!

  З метою  створення можливостей для рівного доступу українських школярів до сучасної та якісної математичної освіти, формування у них належного рівня математичної компетентності Президент України  30 січня 2020 року підписав Указ № 31/2020 “Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти”.

Указом передбачено проведення різноманітних заходів, у тому числі олімпіад, конкурсів та інтелектуальних змагань, спрямованих на розв’язання математичних задач із пошуком нестандартних підходів.

До участі у заходах долучаться педагоги та учні закладів освіти Бериславського району.  Незабаром з 02 березня 2020 року у закладах освіти району стартує веб-квест “У світі математики” для учнів 8-11 класів. Світ математики – це не тільки задачі, формули, перпендикуляри, трикутники… Насправді світ математики цікавий та загадковий. Тому програмою веб-квесту для учнів передбачено виконання цікавих математичних нестандартних завдань, пошук інформації з використанням ресурсів Інтернету, прояв самостійності та швидкість виконання завдань. Тож бажаємо успіхів учасникам веб-квесту у здійсненні цікавої подорожі у світ цариці наук Математики!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.