Відео-презентація Національної поліції в Херсонській області

29 січня 2020 року до Бериславської районної філії  Херсонського обласного центру  зайнятості було запрошено всіх бажаючих безробітних та шукачів роботи на відео-презентацію Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

На  заході від роботодавця взяв участь Божок Д.С.- старший інспектор з особливих доручень сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУ НП у Херсонській області.

На відео-презентації було заявлено потребу у посаді поліцейського роти конвойної служби по Бериславському району. Також  розглянули  умови для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад, вимоги до кандидатів, необхідні якості та навички. Представники Управління патрульної поліції розповіли про переваги служби, це: і гідна заробітна плата, і  професійне навчання за міжнародними стандартами, і кар’єрний  зріст, і соціальні гарантії.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.