Послуги служби зайнятості

Протягом другого півріччя  2019 року в Бериславській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості проводились інформаційні семінари із загальних питань зайнятості для осіб , які вперше звернулися у службу зайнятості.  Всього було проведено 22 таких семінари, які відвідали 226 чоловік.  

Метою  заходів є  ознайомлення учасників із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегального працевлаштування та нелегальної трудової міграції, а також станом регіонального ринку праці та електронними сервісами державної служби зайнятості.

Фахівці, презентуючи послуги служби зайнятості (зокрема, професійне навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, можливість залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, сервісами служби зайнятості), акцентували увагу присутніх на тому, що Державна служба зайнятості сприяє працевлаштуванню, але результат здебільшого залежить лише від шукача роботи. Адже саме від активності безробітних громадян,  настрою на успіх, залежить не тільки термін, за який можливо знайти собі роботу, а й на скільки вона відповідатиме нахилам, здібностям та уявленням про «ідеальну роботу».

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.