Привітали матерів загиблих учасників АТО

З нагоди Міжнародного жіночого дня представники Бериславської районної громадської організації учасників антитерористичної операції на Сході України “Тризуб” Олександр Ткаченко та Владислав Борисенко привітали матерів загиблих зоні АТО воїнів, побажавши їм міцного здоров’я та добробуту. Матері подякували за привітання та добру пам’ять про їх синів.

 Пам’ять про них – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одному районі. До останнього подиху вони залишилися вірними кожному слову Військової присяги: “…присягаю Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, сумлінно і чесно виконувати свій військовий обов’язок…”

На прикладах їх героїчних вчинків будуть виховуватися багато поколінь українців – відважних, гордих, сміливих, вільних і щасливих мешканців незалежної країни.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.