Життя – найбільша цінність!

Бериславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з нагоди Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства по відношенню до жінок, 25 листопада 2019 року, організував проведення вуличної акції “Життя – найбільша цінність!”, проведеної в пам'ять сестер Мірабаль, що були вбиті за участь у революційному русі у 1960 році.

Вулична акція “Життя – найбільша цінність!” мала на меті привернути увагу громадян до актуальної проблеми забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків, проголошення життя найвищою цінністю, викорінення різноманітних форм дискримінації та формування свідомого ставлення населення до проявів насильства в суспільстві.

До акції долучилися Бериславська районна центральна бібліотека, місцевий Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та небайдужі громадяни.

Акція пройшла ходою від будівлі управління соціального захисту населення райдержадміністрації до центрального скверу імені Т. Г. Шевченка. Під час акції проводилося інформування громадян, надавалися індивідуальні консультації та буклети «Розірви коло».

Загалом заходом охоплено 63 бериславці. Громадяни отримали інформацію щодо убезпечення себе від насильства та отримали контакти установ, що надають допомогу у разі виникнення конфліктних ситуацій.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.