Мобільний соціальний офіс працював у Зміївській та Новокаїрській сільських радах району

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.07 листопада 2019 року, мобільним соціальним офісом було здійснено виїзний прийом громадян за місцем проживання до Зміївської та Новокаїрської сільських рад у складі представників структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Проведено прийом та роз’яснювальну роботу з 2 громадянами з питань отримання субсидій, пенсій та інших виплат, гарантованих державою.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.У ході роботи проведено обстеження житлово-побутових умов у 7 сім’ях, де проживає 28 дітей, що отримують державні соціальні допомоги.

Також здійснено 5 перевірок цільового використання допомоги дітям, які виховуються у багатодітних родинах. Нецільове використання коштів не виявлено.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Службою у справах дітей райдержадміністрації проведено моніторинг стану правовиховної роботи у Зміївському  та Новокаїрському  закладах повної загальної середньої освіти.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.