Відбулася святкова шоу-програма “Супер мама”

У Бериславській дитячій музичній школі відбулася шоу програма  “Супер мама”, присвячена  Міжнародному жіночому дню, за участі прийомних сімей району.

Це свято подарувало радість усім присутнім. А героїні свята вкотре довели, яка велична і свята материнська любов, яким безцінним даром є турбота матері про свою дитину. А найголовніше – не буває чужих дітей, всі діти на цій землі – наші! Низький уклін усім мамам!

 Гості звернулася до присутніх зі святковими вітаннями з нагоди свята та щирими побажаннями здоров’я, щастя, успіху, віри у майбутнє та сподівання на краще сьогодення.

З привітальним словом до гостей звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Гомон : “Низько вклоняємось вам за великий подвиг материнства, підтримку, розуміння… Бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, щастя і достатку.”

Під час святкового концерту виступали зі своїми номерами  діти, які разом з мамами брали участь у конкурсах . Учні музичної школи подарували усім музичні номери.

Учасники заходу отримали привітання, квіти та солодощі від організаторів. Присутні отримали позитивні емоції та приємні враження

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.