Відбулася робоча поїздка голови районної державної адміністрації

Відбулася робоча поїздка голови районної державної адміністрації Олександра Гомона до Веселівської сільської ради, де він цікавився проблемами місцевих колективів, оцінював матеріально-технічну базу закладів, визначав пріоритетні питання, які потребують першочергового вирішення. Спочатку голова районної державної адміністрації завітав до сільської ради, поспілкувався з колективом, вислухав побажання кожного співробітника.

Відвідав сільську бібліотеку, та зазначив, що установа забезпечена достатньою кількістю книжок, проте є деякі проблеми, які разом можна вирішити.

Згодом очільник ознайомився з сільською музичною школою та зазначив, що що маючи такі молоді таланти, потрібно  докуповувати музичні інструменти, щоб діти і надалі могли розвиватися.

Також Олександр Гомон оглянув сільський Будинок культури, під час спілкування з працівниками обговорили ряд питань, що стосувались проведення ремонту у приміщенні.

Олександр Гомон продовжив свій робочий візит, оглянув класні кімнати, їдальню Веселівської загальноосвітньої школи I-III ст., поспілкувався з школярами та педагогічним колективом. Голова районної державної адміністрації позитивно оцінив хороші освітянські результати закладу та звернув увагу на проблемні питання, які потребують вирішення.

Голова районної державної адміністрації відвідав Веселівський дошкільний навчальний заклад “Ясла-садок”, де нині триває ремонт приміщення й зазначив, що у дошкільному закладі зроблено чимало. Приємно відзначив, що у даному освітньому закладі створені всі умови для комфортного навчання та розвитку дітей.

Згодом Олександр Гомон мав змогу ознайомитися з Веселівською амбулаторією загальної практики сімейної медицини, поспілкувався з колективом, вислухав проблемні питання та пообіцяв у сприянні їх вирішення.

В цілому голова районної державної адміністрації отримав позитивні враження від візиту та запропонував об’єднати всі зусилля для покращення життєдіяльності сільської ради та досягнених високих результатів.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.