Енергоефективність у житловому секторі України

Херсонська обласна служба зайнятості долучається до Проекту "Енергоефективність у житловому секторі України", який реалізується за підтримки IFC. Метою проекту є енергоефективна модернізація багатоквартиних будинків та реформування житлового сектору.
Основна мета Проекту - мобілізація співвласників житла в багатоквартиних будинках в Україні та їх мотивація до підвищення рівня енергоефективності власних будинків. Проект діятиме на місцевому рівні по всій країні, допомагаючи створювати нові об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також сприяючизміцненню потенціалу як новостворених, так і існуючих ОСББ, які в подальшому зможуть розробити власні проектиз підвищення енергоефективності та подати заявку на фінансування до Фонду енергоефективності України.

28 серпня 2019 року о 10.00 в Бериславській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості відбудеться тренінг для активістів, які мають намір створити ОСББ та голів вже діючих ОСББ.
Запрошуємо прийняти участь всіх бажаючих.
За довідками звертатись за телефоном: 05546-7-24-98.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.