Шляхівська ОТГ підписала угоду про спільну діяльність з Бериславською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості

Створення об’єднаних територіальних громад є однією з державних реформ, що поліпшує умови для ефективного розвитку територій нашого краю та країни в цілому. На Бериславщині створено 3 об'єднані територіальні громади. Однією з них є Шляхівська ОТГ з центром у с. Шляхове, до якої увійшли 4 сільські ради (Шляхівська, Томаринська, Раківська, Урожайненська). Чисельність населення новоутвореної громади становить 2948 осіб. Головою об’єднаної територіальної громади вибрано Віктора Долю. Громада розвивається і відроджується. Активним рушієм у цьому процесі є молодь, яка плідно працює на підприємствах, організаціях та установах. Завдяки чому створюється потужна інфрастуктура, яка слугуватиме жителям ОТГ.

В серпні 2019 року в приміщенні Шляхівської сільської ради (Новоутвореної Шляхівської об’єднаної територіальної громади, яка почне своє повноцінне функціонування з 1 січня 2020 року) спільно з Бериславською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості було створено віддалене робоче місце для надання послуг населенню громади. Також для громадян був створений куточок для самостійного ознайомлення з послугами служби зайнятості, а саме: оголошення, графік прийому спеціалістами центру зайнятості, буклети, інформаційні матеріали для шукачів роботи, зайнятих осіб та роботодавців.

07 серпня був здійснений перший прийом громадян, основною метою якого стало визначення першочергових потреб відвідувачів та ознайомлення з послугами, які надає служба зайнятості.

Під час візиту директор Бериславської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Сергій Стародубець та голова Шляхівської ОТГ Віктор Доля підписали угоду про спільну діяльність задля вирішення питань розвитку громади та забезпечення зайнятості населення.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.