Створено підрозділ пожежної охорони у Високівській сільській раді

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Сьогодні  відбулося відкриття місцевої пожежної охорони у с. Високе.   У заході взяли участь заступниця начальника Головного управління ДСНС України у Херсонській області Катерина Гаврилова, Високівський сільський голова  Євгенія Перевенко, начальник Бериславського районного підрозділу ГУ ДСНС області Ігор Бех, голова СТОВ “Берегиня”, депутат обласної ради Віктор Деркач,  представники територіальної громади.

 Новостворений підрозділ пожежної охорони у цілодобовому режимі ліквідовуватиме пожежі на території Високівської сільської ради, до складу якої входять 4 населених пункти. А за необхідністю надаватиме допомогу на територіях сусідніх сіл.

 

  Евгенія Перевенко зазначила, що створення місцевої пожежної охорони (МПО)  дуже важливе для збереження від пожеж домівок людей, лісонасаджень та великих площ врожаю. Адже,  коли доводилось викликати професійних рятувальників з м.Берислава, втрачався дорогоцінний час. За  ініціативи сільської ради, за підтримки органів влади та спонсорів вдалося  створити такий підрозділ, забезпечити місцевих рятувальників приміщенням та форменим одягом. Також сільський голова подякувала  голові СТОВ “Берегиня” Віктору Деркачу за   допомогу новоствореній МПО.

  Ð¡Ð²Ñ–тлина від Бериславська районна державна адміністрація.Заступниця начальника Головного управління ДСНС Херсонській області Катерина Гаврилова у свої промові щиро подякувала всім присутнім за небайдужість до безпеки людей, матеріальних цінностей і наголосила на важливості цієї події для місцевої громади.

 Після урочистого “перерізання стрічки” місцеві рятувальники, які пройшли необхідне навчання продемонстрували свої навики під час гасіння “умовної” пожежі.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

 

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.