Триває будівництво амбулаторій у селі Ольгівка та селищі Козацьке

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.В рамках програми “Доступна медицина”, яка нині впроваджується в Україні, продовжуються роботи по будівництву амбулаторій загальної практики сімейної медицини в селищі Козацьке та селі Ольгівка.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Наразі зведено зовнішні стіни та внутрішні перегородки будівель. Тривають роботи над покрівлею амбулаторій, які включають в себе встановлення гідроізоляційного шару.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.За словами підрядників, будівництво йде згідно розкладу і на сьогоднішній день загальне виконання проєктів на об’єктах становить 40 відсотків.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Слід зазначити, що амбулаторії будуть забезпечені сучасним медичним обладнанням, для сімейних лікарів уже закуплено службові автомобілі.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.