На Бериславщині оздоровчою кампанією охоплено більше 1000 дітей

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Турбота про здоров’я дітей є одним з основних показників ставлення держави до проблем підростаючого покоління. Відпочинок протягом літнього періоду дозволяє відновити сили, знайомить з новими місцями і людьми, дарує незабутні емоції та надихає.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Так, з 01 червня 2019 року на базі закладів загальної середньої освіти району було організовано роботу 26 таборів з денним перебуванням, де відпочинковими послугами охоплено 1235 дітей.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.З 14 червня по 4 липня поточного року на базі позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Старт” Бериславської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені В. К. Сергеєва за рахунок коштів районного бюджету на суму 534,5 тис. грн оздоровилося 115 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.З 02 по 16 червня 2019 року 25 вихованців районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені В.К.Сергеєва взяли участь у спортивно-оздоровчій зміні “Дитяча Олімпіада Херсонщини 2016-2020” на березі Чорного моря в селищі Лазурне Скадовського району.
Відпочинковими послугами у 2019 році заплановано охопити дітей військовослужбовців Херсонської області, які брали участь у проведенні антитерористичної операції в кількості 18 осіб, серед яких: 10 дітей у дитячому оздоровчому закладі «Лісова пісня» Тернопільської області та 8 дітей у дитячому закладі оздоровчого типу «Нафтуся Прикарпаття» Львівської області.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.У позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Крилатий» Скадовського району Херсонської області з 01 червня по 13 липня оздоровлено 11 дітей, ще двоє знаходяться на оздоровленні з 15 липня по 04 серпня 2019 року. 

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Також діти пільгової категорії району мають змогу протягом року оздоровитись в державних таборах «УДЦ «Молода Гвардія» міста Одеса та ДПУ «МДЦ «Артек» місто Київ. Так, станом на 01 липня поточного року у вищезазначених таборах оздоровлено 26 дітей.
Добре проведене літо – запорука доброго здоров’я, високої працездатності та відмінного настрою.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.