У Херсоні презентують конкурс U-INN 2.0 RELOAD

У Херсоні презентують конкурс U-INN 2.0 RELOAD12 червня у Херсоні відбудеться презентація програми розвитку молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD (Restart Local Democracy) «Перезапуск місцевої демократії».

Захід організовує БО «Фонд громади міста Херсон «Захист».

У молоді є можливість отримати більше знань про демократичні процеси та інструменти впливу на них, про те, як планувати і реалізовувати проекти а також виграти 200 тисяч гривень на реалізацію ідеї, яка має допомогти перезапустити місцеву демократію у громаді!

Презентація конкурсу відбудеться 12 червня о 16-й годині в Креативному просторі HubWay (м.Херсон, вул.Перекопська 151/4).
На захід запрошуються представники/ці молодіжних громадських організацій, активіст/ки, з числа молоді, одже всі, кому цікава тема інновацій, демократії, громадської участі. 

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації до 9 червня 2019 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-2osgSGCYM_22hp6KNsFbvcOx3Gjmo_avDWxvRWhotEdDfA/viewform 

Програма підтримки молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини”.

Деталі про ініціативу за посиланням — https://uinn.org.ua/

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.