Проведено методичний семінар для соціальних працівників району

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Вже традиційно щоквартально на базі Бериславської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості проводиться методичний семінар для соціальних працівників міської, селищної та сільських рад району.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Сьогодні у цьому заході взяла участь перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, яка звернула увагу на те, що саме від своєчасності та якості надання соціальних послуг багато в чому залежить благополуччя різних верств населення. Тому соціальні працівники повинні досконало знати всі зміни, які відбуваються у законодавстві.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.На семінарі розглядались питання щодо особливостей надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі; захисту майнових прав дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; пенсійного законодавства; надання безоплатної вторинної правової допомоги; професійного навчання незайнятого населення; специфіки роботи  із сім'ями/особами, що опинилися у складних життєвих обставинах тощо.

Семінар пройшов у формі конструктивного діалогу, під час якого соціальні працівники мали змогу почути відповіді на всі свої запитання від відповідальних спеціалістів.  

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.