Вперше у районі проведено випускний у Берислаській та Веселівській дитячих музичних школах

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Сьогодні, 24 травня 2019 року, проведено випускний та звітний концерт дитячих музичних шкіл району, аби продемонструвати батькам та мешканцям міста результат роботи вихованців та наставників за поточний навчальний рік.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.На мистецьке дійство завітала перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, яка подякувала колективам музичних шкіл, вихованцям та батькам за жагу до творчості та естетичне виховання молоді. Ірина Анатоліївна відзначила високий рівень обдарованості та професіоналізму як дитячого, так і педагогічного  колективів шкіл. Усім випускникам були вручені символічні подарунки.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Начальник відділу культури райдержадміністрації Людмила Полегенко відзначила роботу керівного та викладацького складів  музичних шкіл та вручила свідоцтва 28 випускникам музичних шкіл.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.У концертній програмі були представлені найкращі номери, які засвідчили високий рівень підготовки юних музикантів, хореографічних колективів та кропітку працю викладачів.Свої таланти продемонстрували юні піаністи, акордеоністи,  вокалісти, гітаристи. Глядачі також могли насолодитись виступами  хорового колективу та оркестру.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Бажаємо талановитим випускникам подальших успіхів на мистецькій ниві.  

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.