Відбулася нарада працівників закладів культури району

29 березня 2019  року, на базі Бериславської дитячої музичної школи, під керівництвом начальника відділу культури районної державної адміністрації Людмили Полегенко, відбулася робоча нарада працівників закладів культури району.

На порядок денний було винесено ряд актуальних питань щодо культурного розвитку району, підведено підсумки роботи 2018 року, визначено пріоритетні завдання на 2019 рік.

Людмила Полегенко розповіла про позитивні зрушення та недоліки в роботі, більш детально зупинилася на закладах культури, де значно покращилася матеріально-технічна база, розповіла про участь колективів району у міжнародних, всеукраїнських, регіональних, відкритих обласних, міжрайонних та районних фестивалях, святах, оглядах і конкурсах. 

Директори будинків культури району, бібліотечних систем, історичного музею, дитячих музичних шкіл  ділилися з присутніми напрацюваннями та здобутками минулого року та перспективами на майбутнє. Виступаючими також обговорювались інноваційні форми і методи роботи з дітьми тощо.

Кожен з учасників наради отримав корисні поради щодо подальшої роботи.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.