Ірина Дробиш провела щотижневу апаратну нараду

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.25 лютого 2019 року, під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Дробиш відбулася чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і організацій району, представниками ЗМІ.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.На апаратній було підсумовано роботу підрозділів за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. Було розглянуто ряд важливих питань, зокрема, про підготовку питань на колегію райдержадміністрації, про рекомендації постійних комісій районної ради, роботу виїзного мобільного офісу та виїзних прийомів громадян керівництвом району на територію Тягинської та Львівської сільських рад 27 лютого 2019 року, контроль за матеріально-технічним забезпеченням виборчих дільниць тощо.

По завершенні наради Ірина Дробиш підвела підсумки та надала ряд доручень керівникам служб району.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.