Віктор Короленко провів робочу нараду з працівниками медичної галузі району

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.22 лютого 2019 року, у залі засідань комунальної установи “Бериславська центральна районна лікарня” відбулася робоча нарада за участю директора Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, депутата Херсонської обласної ради Віктора Короленко, голови районної державної адміністрації Олександра Гомона, першого заступника голови райдержадміністрації Ірини Дробиш, головного лікаря комунальної установи “Бериславська центральна районна лікарня”, депутата Херсонської обласної ради Север’яна Кардави, головного лікаря комунального некомерційного підприємства "Бериславський районний центр первинної медико-санітарної допомоги"  Ігоря Абрамова,  працівників лікарняної ланки та громадськості.

Під час наради Віктор Короленко звітував перед виборцями м.Берислава про проведену у 2018 році роботу. Також, були розглянуті питання щодо реформи системи охорони здоров’я первинної та вторинної ланок, надання медичної допомоги та розвиток закладів охорони здоров’я з надання первинної медичної допомоги у сільській місцевості та госпітальних округах Херсонщини.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Так, у своєму виступі Віктор Короленко проінформував присутніх про поступові зміни джерел фінансування медичної галузі, безоплатні медичні послуги та інше. Також було зазначено, що Бериславський район продовжує модернізацію первинної ланки медицини. З цією метою йде реконструкція та будівництво фельдшерських пунктів та сільських амбулаторій району, закуповуються нові автомобілі та необхідне обладнання – усе це для розвитку сільської медицини. Віктор Короленко зазначив, що Бериславський госпітальний округ на першому місці в рейтингу серед округів Херсонської області, а Бериславський район на 9 місці по заключенню декларацій (60 відсотків населення заключили декларації).

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.У свою чергу, Олександр Гомон, голова районної державної адміністрації висловив подяку Віктору Короленко за допомогу у впровадженні реформ медицини. Перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Дробиш зазначила, що з районного бюджету виділено фінансування на роботу пересувного флюорографа. Працює  програма “Доступні ліки”, затверджена обласна програма боротьби з онкозахворюваннями.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Після наради Віктор Короленко відповів на актуальні запитання, які стосуються медичної реформи та провів особистий прийом громадян.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.