Жителі Бериславщини вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.20 лютого 2019 року в рамках відзначення  Дня Героїв Небесної Сотні  у районному Будинку культури відбувся захід під назвою “Зима, що нас змінила”, у якому взяли участь учасники антитерористичної операції на сході України/операції Об’єднаних сил, студенти та школярі Бериславщини, представники громадських організацій, трудові колективи району, громадськість.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Глядачі мали змогу  згадати та відчути весь трагізм подій, які сталися у лютому 2014 року. Страшні події Євромайдану спричинили докорінну зміну в свідомості українців.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Учасники заходу поринули у той трагічний для країни час та хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та усіх, хто загинув за незалежність та свободу України. Відбулося покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблих героїв антитерористичної операції, чий подвиг живе у пам’яті кожного українця. Вони завжди будуть в наших серцях.

Слава Небесній Сотні! Слава Україні! Героям Слава!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.