Любов до життя не визначається віком

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.14 та 15 лютого 2019 року відбулися заняття університету третього віку, який діє при комунальному закладі Бериславської районної ради “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”, для  жителів Ольгівської, Львівської та Зміївської сільських рад, присвячені підтримці здорового довголіття людей старшого покоління.

Литвиненко Наталія, медична сестра  з лікувальної  фізкультури, під час зустрічей розкрила тему “Значення режиму дня для профілактики захворювання Альцгеймера”. Разом з присутніми вона виконала комплекс вправ, спрямованих на відновлення та тренування півкуль мозку, врегулювання роботи усіх систем організму з застосуванням елементів самомасажу.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Гришко Маргарита, практичний психолог, провела опитувальник на визначення задоволенням життям  людей поважного віку та разом зі студентами виконала вправи на зняття напруги в короткий час, які допоможуть почувати себе щасливими.

Час проведення заняття співпав зі святкуванням Дня святого Валентина - дня коли, люди відкрито говорять про найпрекрасніше почуття – кохання. В ході заняття завідувач відділення денного перебування Людмила Радченко розповіла  історію виникнення Дня закоханих, традиції його відзначення у різних країнах. А переглянутий фрагмент з фільму Володимира Меншова “Любов і голуби” додав усім хорошого настрою.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.