Відбулось засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Дробиш, 13 лютого 2019 року, відбулось засідання  районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, на якому було підведено підсумки діяльності робочої групи за 2018 рік та окреслено основні напрями роботи в 2019 році.

Протягом 2018 року  відбулося 23 засідання районної робочої групи, з них 20 виїзних – на території Бериславської міської, Козацької селищної, Бургунської,  Веселівської, Високівської, Зміївської, Лиманецької, Новобериславської, Одрадокам’янської та Червономаяцької  сільських рад,  в ході яких проведено обстеження 113 суб’єктів господарювання виявлено 199 неоформлених працівників, 96 з яких легалізовано, що складає 48,2% від виявлених.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.Ірина Дробиш наголосила, що в поточному році необхідно активізувати діяльність робочої щодо посилення роботи з суб’єктами господарювання для оформлення найманих працівників згідно трудового законодавства. А саме, проведення обстежень робочих місць підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг, а з початком весняних польових робіт – на  сільськогосподарських підприємствах району, з метою соціального захисту працюючого населення та наповнення місцевих бюджетів.   

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.