Громадянам надати декларацію про доходи допоможе « Електронний кабінет»

Бериславське управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує про щорічну кампанію декларування доходів громадян, коли окремі категорії фізичних осіб зобов'язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та отримані доходи.

З метою спрощення звітування запроваджено новий електронний сервіс у «Електронному кабінеті», який дозволяє громадянам заповнити декларацію на підставі облікових даних платника та відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та відомостей щодо об'єктів нерухомого (рухомого) майна.

Платникам податків слід враховувати те, що остаточні дані щодо отриманих доходів за 2018 рік в повному обсязі буде сформовано у Державному реєстрі протягом 50 днів після закінчення року, тобто останній день обробки звітності припадає на 11.02.2019 року.

Слід зазначити, що новостворений сервіс дозволяє направити податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів як додаток до декларації в онлайн режимі.

Крім того, сервіс надасть користувачам можливість скоротити час і витрати на подання звітності, мінімізувати помилки при заповненні декларації.

Скористатись сервісом зможуть особи, які мають особистий ключ електронного цифрового підпису АЦСК ІДД ДФС, який безкоштовно можна отримати в Центрах обслуговування платників.

Шановні громадяни! Відповідно до ст.47 Податкового кодексу України відповідальність за порушення порядку заповнення документів податкової звітності та недостовірність інформації, наведеної у відповідних документах, несуть фізичні особи - платники податків.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.