Відбулася прем’єра дитячої вистави “Пригоди смішариків у Новорічну ніч”

Сьогодні, в районному Будинку культури, відбулася прем’єра дитячої вистави “Пригоди смішариків у Новорічну ніч” Народного драматичного театру районного Будинку культури імені Т. Г. Шевченка (керівник Вікторія Нечитайло).

Галаслива малеча з цікавістю спостерігала за розвитком сюжету, разом з акторами весело співала і танцювала. Кожна дитина мала змогу взяти участь в інтерактивних іграх та розважальній програмі, яка розпочалася на сцені, а продовжувалася у залі. Ð¡Ð²Ñ–тлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Дітлахи мали змогу спостерігати за неймовірним сюжетом: в країні смішариків почалися приготування до Нового року. Як завжди, розмірений Карич, замислений Їжачок, Лосяш Пін і непосидючий Крош планують святкування своєю дружньою компанією. Лише Нюша засмучена і ображена на друзів, адже вони забули, що саме вона є символом 2019 року.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Яскрава передноворічна вистава подарувала глядачам багато позитивних емоцій, створила гарний настрій та запалила у дитячих серцях вогник добрих новорічних і різдвяних чудес!

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.