Проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої та позашкільної освіти району

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.21 грудня 2018 року під головуванням Наталі Стаднік, начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої та позашкільної освіти району.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.До обговорення питань порядку денного долучилися директор Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Ольга Дєрябіна, директор  Тягинської   загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Віктор Снєгірьов та директор Бериславської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені В.К. Сергеєва Юрій Сорочинський.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

На нараді підведено підсумки Місячника з правовиховної роботи, виконання  комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту у Бериславському районі на 2018-2020 роки у 2018 році.

Окремо розглянуто питання проведення новорічних заходів у закладах освіти, про дотримання температурного режиму, фінансової діяльності в закладах освіти та реалізацію обласного освітнього проекту “Крок до ВИШу”.

За результатами наради надано відповідні доручення та рекомендації.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.