Діти всієї країни мають змогу намалювати власну мрію і представити її на конкурсі

Діти всієї країни мають змогу намалювати власну мрію і представити її на конкурсіПитання виховання свідомих громадян та кадрів для суспільства завжди було важливим, а наразі набуває ще більшої актуальності.

Саме тому ТОВ «Техніка і технології» за підтримки голови обласної державної адміністрації проводить на Херсонщині й у інших областях України 4 конкурси для дітей віком від 4 до 12 років: «Намалюй свою мрію», Реалізуй намальовану мрію», «Посади дерево добра» і «Я – винахідник».

Метою організаторів конкурсів є запровадження благодійності у суспільстві (особливо, у системі виховання дітей змалечку, адже в цьому бачать перспективу на майбутнє).

Конкурси та інші проекти направлені на виховання послідовників справи у сільському господарстві та виховання свідомих кадрів на селі. Паралельно вони забезпечують виховання в кожній дитині любові до праці, справи, землі, допомагають зблизитись із батьками.

Щоб у майбутньому порядних, патріотичних громадян своєї країни було більше, потрібно виховувати з самого дитинства. Якщо у 5 років дитина намалює мрію – виростити яблуко, з розмалюванням процесу та фіксацією результату, то в 5-10 років ця дитина посадить дерево, а в 10-15 посадить сад, а вже у 20 років матиме власний райський куточок.

Детальніше про вищезазначені акції та конкурси можна дізнатися на сайті www.t-i-t.com.ua. Завантажити брошуру для участі у конкурсах можна за посиланням http://t-i-t.com.ua/konkurs2/?lang=ua або за шляхом посилань: Головна сторінка – Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «НАМАЛЮЙ СВОЮ МРІЮ».

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.