Проти насильства

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.10 грудня 2018 року, в рамках проведення Міжнародної акції “16 днів Активізму проти гендерно обумовленого насильства”, в приміщенні Бериславської філії Херсонського обласного центру зайнятості відбулося засідання “круглого столу” на тему: “Проблемні питання надання допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства”. Організатором заходу виступив Бериславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У роботі “круглого столу” взяли участь представники з  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, служби у справах дітей районної державної адміністрації, управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, мобільної бригади з надання екстреної соціально-психологічної допомоги №38, Бериславського відділу поліції ГУНП у Херсонській області, відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, Бериславської філії Херсонського обласного центру зайнятості. Ð¡Ð²Ñ–тлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Учасники заходу зійшлися на думці, що найважливішу роль у попередженні насильства у сім'ях відіграє інформаційно-просвітницька та консультаційна робота. Присутні визначили ряд заходів щодо поліпшення цієї роботи та відзначили, що подолання такого негативного явища в родині можливе лише за умови об’єднання зусиль і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина.

© 2017 Бериславська районна державна адміністрація.
74300 м.Берислав, Херсонська область , пл. Перемоги, 2
тел: 05546 7-56-48; факс: 7-56-48.
Е-mail rda-ber@khoda.gov.ua.
Creative Commons License
Бериславська районна державна адміністрація by вебсайт is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.